Mai exact o verișoara care a decis să se mute la mine in oraș vrea sa își schimbe buletinul pe adresa mea. Țin sa precizez că ea stă in chirie, nu cu mine in casă.
Am câteva întrebări să mă lămuriți
Există vreun risc in afară că, corespondența ei va veni la mine?
Sau dacă primește amenzi sau alte fapte mai grave ma poate afecta cu ceva?
Pot vinde locuința dacă e trecută in buletin la adresa mea?
E o posibilitate ca, corespondența sa fie mutată unde sta in chirie?
Poate persoana luată în spațiu să vină sa stea cu mine fără a ii da acceptul?
Buna seara lucrez de aprox 2 ani la carrefour (timisoara) ca manipulant marfa,si am o mare problema cu sefii si directoarea magazinului cu care ma cert cam des in ultima perioada.Problema este ca ma cam umileste pe nedrept si oricat de bine muncesc ei gasesc orice motiv sa zica ca nu e bine si cred eu ca urmareste sa imi dau demisia umilindu-ma.Daca imi dau demisia inainte sa imi intre banii pe card adica in data de 10 ale luni poate sa faca vre-o smecherie sa nu imi mai plateasca salariu ? vreau sa plec fara preaviz ca numai suport 1 minut sa stau in locul ala, ce poate sa imi faca ? am auzit ca numai sta treaba cu preavizul cum era mai demult.Va multumesc
Salut am mare nevoie de ajutorul vostru,mama mea are credit la BCR de aprox 15 ani,ea a fost angajata la bcr cand si-a facut acel credit dar apoi a dat-o afara ,ea mai are de platit cam 5000 lei si plateste cam 400 ron pe luna, in aia 400 ron ea plateste si un comision de risc care este in jur de 80-100 ron de foarte multi ani,intrebarea este daca poate sa achite creditul utilizand acel comision de risc care nu prea e legal dupa cum am auzit X-( ce e de facut in aceasta situatie ? va multumesc