avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Activitate ilie1979

Activitate ilie1979

ni sa tot promis ca ne plateste ,,AMENZILE,, dar deja sunt 2 ani de atunci... ma poate ajuta un Avocat ? si cam care ar fi demersurile, cam am inteles de la o persoana din interior, ca bine ar fi sa trimitem un avocat si sar rezolva, multumesc.
suntem 4 soferi care avem amenzi pentru aceiasi fapta ,,,in aceiasi zona... si mai sunt inca cel putin 10 soferi care pot fi martori ca am fost obligati oarecum sa intram in acea zona....
Discuție Accident rutier
Buna ziua,, in data de 27 10 2015 mergeam cu autobasculanta pe DN 65 A ,din directia Turnu Magurele catre Rosiori de Vede... In comuna Putineiu mi,a sarit in fata un copil in varsta de 3 ani nesupravegheat , pe care la.m lovit cu partea stanga a camionului si la.m prins sub roata , nu am trecut peste el ... copilul a stat in spital in jur de 100 de zile din care 10 zile pentru o fractura la piciorus iar restul la chirurgie plastica .... mentionez ca nu exista in zona trcere pentru pietoni si nici limitatoare de viteza... viteza mea a fost sub 50 la ora,, la fata locului au venit toate organele abilitate declarandu.ma nevinovat,, masina a fost supusa unei expertize tehnice , care a iesit in stare perfecta de functionare,. am fost dus la politia rutiera turnu, si sau facut cele necesare retinandu.mi permisul de conducere pana la finalizarea anchetei..merg pe dovada pe care o prelungesc lunar deplasandu-ma de la bucuresti la turnu si alexandria... luna asta pe 27 se fac 9 luni si dosarul se afla inca la politie.... nimeni nu imi spune nimic in afara de faptul ca dosarul se afla in faza de cercetare...spuneti.mi si mie va rog , ce se poate intampla, sau ce trebuie sa fac in situatia de fata... ca sincer, ma omoara psihic acest caz nefericit.
multumesc mult !!! cum mare stima si respect.
da , amenda a fost data pe numele meu ,pe pers fizica...
articolul nu il stiu din pacate , ca procesul verbal i la.m dat sefului meu direct.. adica sefului de coloana auto. chipurile ca o duce la firma si o plateste.
am primit doar ...decizie de impunere/ instiintare de plata... de la taxe si impozite
buna ziua! in data de 01 08 2014 am intrat cu un camion in zona de actiune a indicatorului de 7,5 tone interzis.... avand santierul in acea zona si mentionez ca nu am avut autorizatie de circulatie zona b in bucuresti... am fost amendat de catre politie cu amenda de 3000 ron....pe care firma a tot promis ca mi.o plateste ....nu mi,a platit.o nici azi..momentan nu mai lucrez la ei....ce pot face ca ei sa.mi plateasca amenda? mentionez ca pe procesul verbal, la mentiune politistul a notat ca sunt obligat de firma sa intru pe acel sector de drum. pe care am semnat.o...va multumesc !