avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate Mishulan

Activitate Mishulan

Răspuns la discuția desfacere contractului de munca
Multumesc de sfaturi, si ca sa va mai spun, marele director de resurse umane imi spune ca din data de 16.04, adica luni va face decizia de concediere, si nu trebuie sa ma mai duc la lucru. Binenteles luni nu ma prezint la lucru, asteptand decizia pentru a o contesta, ca sa poata marele "rahat" de director de resurse umane sa ceara sefului meu direct sa imi mai faca un referat. Dar nu am stat nici eu pe ganduri si de luni m-am imbolnavit si binenteles mi-am luat concediu medical. Asa ca m-am ales cu inca un referat de data aceasta facut in timp ce eram in concediu medical. Deocamdata astept alte provocari, se pare ca nu au cum sa ma dea afara, iar eu vreau sa se afle cine conduce ditamai compania multinationala.
Astept in continuare sugestii si pareri. Multumesc
Am fost anuntat ca mi se desface contractul de munca, pe baza unei abateri disciplinare - intarzierea cu o ora de la locul de munca, intro duminica, desi nu sunt pontat respectiv platit sambata si duminica. Am refuzat sa imi dau demisia si mi s-a spus ca imi vor desface contractul de munca.
Intrebarea mea este ce pot sa fac, care sunt urmarile desfacerii "disciplinare" sau "de incompetenta", (cum au denumit-o ei), a contractului de munca, ce castig si ce pierd daca merg mai departe in instanta.