avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate ciufunici

Activitate ciufunici

Răspuns la discuția probleme cu vecinii
aia cu batutul covoarelor se mai poate remedia cu un termopan, ceva. In plus nu sta nimeni sa bata covoarele la 6 dimineata. Nesimtita asta ma trezeste dimineata, pentru ca ea nu se poate incalta doar cand iese pe usa. Se incalta cand se da jos din pat si cel putin o jumatate de ora patruleaza efectiv. Este suficient cat sa imi strice ziua de dimineata. Pana acum am rabdat, am zis ca o sa ii treaca, dar am ajuns la capatul puterilor.
Răspuns la discuția probleme cu vecinii
bun si ce ramane de facut?
Răspuns la discuția probleme cu vecinii
asta implica si sa fie pus in aplicare. In cazul meu este clar ca administratoarea nu vrea sa isi complice viata
Răspuns la discuția probleme cu vecinii
Buna seara,

Suntem foarte multi victime ale unor vecini fara bun simt. Expun si eu problema mea: M-am mutat impreuna cu sotia mea intr-un apartament la parter, in urma cu 8 luni. Deasupra noastra locuieste o familie cu un copil de vreo 12 ani.
In fiecare dimineata pe la 6:30 cucoana isi monteaza pantofii cu toc si pana la 7 si ceva cand pleaca la servici, patruleaza prin casa de parca ar fi de straja. Masoara tot apartamentul din baie pana in bucatarie pe gresie si calca parca in ciuda. Se aude de parca ar bate cuie in podea. Fie ca vrem, fie ca nu, ne trezim si noi cand se incalta vita. Dupa ce pleaca animalul la munca, peste vreo ora incepe copilul sa tropaie prin casa, sa se joace cu mingea, sa se tranteasca pe jos, etc. Niste animale, ce sa mai....
Noroc ca in timpul zilei nu prea stau pe acasa.
Sambata sau duminica, la 7 dimineata cocoana da cu aspiratorul. Trebuie neaparat sa adaug ca are o trompeta de aspirator care face zgomot pana in strada. Da cu aspiratorul si pe gresie, asa ca adio somn.
Am incercat civilizat sa ne intelegem cu ea, dar nu a fost chip. Sotiei mele i-a intors spatele, iar mie mi-a trantit usa, tot ea deranjata de indrazneala mea.

Am facut reclamatie la administratie, dar dupa cum am simtit-o pe administratoare nu cred ca o sa faca ceva. Mi-a zis ca ii va face o instiintare in scris.
Ce ma sfatuiti sa fac in continuare? Sa fac plangere la politie? Sub ce forma? Ce sanse am?
Multumesc