Ce ii mai pot spune/arata doamnei de la personal pt a-i demonstra ca prelungirea trebuie facuta cu ziua imediat urmatoare nasterii primului copil? Ca sa nu pierd suplimentul..
Multumesc.
Va multumesc!
O sa merg din nou la AJPIS. A dus sotul cererea pt cumularea lunilor si l-au pus sa taie numele lui si sa il treaca pe al meu, adica o cerere nula - Numele meu si datele sotului :( Este incredibil ce se intampla.
O sa mearga sotul din nou la doamna de acolo, iar apoi trebuie sa ii explic, sa ii arat articolul pe care l-ati postat dvs mai sus si doamnei de la personal ca sa vada ca este perfect legala prelungirea CCC-ului din data imediat urmatoare nasterii primului copil pt a nu pierde suplimentul.
Va multumesc inca o data!
Va multumesc pt raspuns. Daca imi prelungeste suspendarea cu 26 iulie, pierd suplimentul aferent suprapunerii celor doua CIC.
Iar doamnele nu inteleg ca tatal are dreptul de a face cerere pt cumularea lunilor la sfarsitul concediului celui din urma copil.
Se face cerere pt reluare activitate si suspendaRE contract in aceeasi zi? Sau o singura cerere pt prelungirea concediului?
Multumesc frumos.
In prezent ma aflu in suprapunere CIC si urmeaza sa intru in CIC 2. Primul copil este nascut pe 25.august2014, iar cel de-al doilea pe 26aprilie 2016. Am facut cerere de prelungire a suspendarii CIM cu data imediat urmatoare nasterii primului copil, adica cu 26 august 2016, iar d-na de la personal nu vrea sa imi prelungeasca cu 26august, invocand luna tatalui si ca nu are baza legala sa faca asta. Pt lunile tatalui voi face cerere de cumulare a acestora la finalul lui CIC2.
Dna vrea sa imi acorde prelungirea suspendarii CIM cu 26iulie 2016, spunand ca oricum aceasta luna o "pierdeam".
Oferiti-mi va rog un paragraf din legea care sa o convinga pe dna de la resurse umane ca trebuie sa imi prelungeasca suspendarea cu 26august si nu cu 26iulie.
Am rugat-o sa sune si la AJPIS si dna de acolo i-a dat dreptate :((