avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate alexandraescu

Activitate alexandraescu

Răspuns la discuția Trecere din CIC 1 in CIC 2
Ce ii mai pot spune/arata doamnei de la personal pt a-i demonstra ca prelungirea trebuie facuta cu ziua imediat urmatoare nasterii primului copil? Ca sa nu pierd suplimentul..
Multumesc.
Va multumesc!
O sa merg din nou la AJPIS. A dus sotul cererea pt cumularea lunilor si l-au pus sa taie numele lui si sa il treaca pe al meu, adica o cerere nula - Numele meu si datele sotului :( Este incredibil ce se intampla.
O sa mearga sotul din nou la doamna de acolo, iar apoi trebuie sa ii explic, sa ii arat articolul pe care l-ati postat dvs mai sus si doamnei de la personal ca sa vada ca este perfect legala prelungirea CCC-ului din data imediat urmatoare nasterii primului copil pt a nu pierde suplimentul.
Va multumesc inca o data!
Va multumesc pt raspuns. Daca imi prelungeste suspendarea cu 26 iulie, pierd suplimentul aferent suprapunerii celor doua CIC.
Iar doamnele nu inteleg ca tatal are dreptul de a face cerere pt cumularea lunilor la sfarsitul concediului celui din urma copil.
Se face cerere pt reluare activitate si suspendaRE contract in aceeasi zi? Sau o singura cerere pt prelungirea concediului?
Multumesc frumos.
BUna seara,

In prezent ma aflu in suprapunere CIC si urmeaza sa intru in CIC 2. Primul copil este nascut pe 25.august2014, iar cel de-al doilea pe 26aprilie 2016. Am facut cerere de prelungire a suspendarii CIM cu data imediat urmatoare nasterii primului copil, adica cu 26 august 2016, iar d-na de la personal nu vrea sa imi prelungeasca cu 26august, invocand luna tatalui si ca nu are baza legala sa faca asta. Pt lunile tatalui voi face cerere de cumulare a acestora la finalul lui CIC2.
Dna vrea sa imi acorde prelungirea suspendarii CIM cu 26iulie 2016, spunand ca oricum aceasta luna o "pierdeam".
Oferiti-mi va rog un paragraf din legea care sa o convinga pe dna de la resurse umane ca trebuie sa imi prelungeasca suspendarea cu 26august si nu cu 26iulie.
Am rugat-o sa sune si la AJPIS si dna de acolo i-a dat dreptate :((