avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Activitate Cazacu89

Activitate Cazacu89

Victorieeee! :) Am ajuns sa ma bucur ca am platit statului 375 lei, ce situatie....
S-a lucrat la primarie, am trimis si originalul prin posta sectiei de politie. Mi-am pus copia chitantei in sertar pentru urmatorii 5 ani. Job done.

Multumesc inca o data pentru raspunsuri si aveti grija la linia continua!
Am aproximat, suma exacta e 750 ron, jumatate 375.

Pe procesul verbal scrie art. 101/1/b din OUG/195/2002.

Problema nu era asta oricum :)

Da, stau la tara dar azi am fost intr-un oras din apropiere. Doamnele de la CEC mi-au spus ca se poate plati doar la primaria locala si la trezorerie (am incercat la casieria de la ANAF, acolo cica doar persoanele juridice pot plati amenzile of of..).
Sper sa gasesc pe cineva la primarie maine...

O seara buna. :)
Multumesc pentru raspunsuri. :)
Din pacate, primaria localitatii nu e pe ghiseul.ro si nu am serviciu de Internet Banking.
Problema e ca maine e greva si functionarii de la primarie nu o sa lucreze (ce moment si-au ales..) Oare miercuri o sa mai pot plati jumatate? Nu e capat de lume dar nah, puteam foarte bine sa mananc inghetata de banii aia...
Salut. Sper sa nu va deranjez prea mult.
N-am mai incasat o amenda rutiera de ani buni deci n-am experienta in domeniu.
Am fost amendat cu 700 ron (incalcarea liniei continue) vineri, la ora 11. Pot sa scap doar cu jumatate daca platesc in 48 de ore. Sambata si duminica nu se pun, banuiesc. Astazi nu am reusit s-o platesc. Amenda-online.ro vad ca nu merge.

Maine din ce am inteles, nu lucreaza nimeni la primarie. O sa se considere zi
lucratoare? Mai am o sansa miercuri sau deja trebuie sa ma resemnez cu gandul ca am de platit 700 ron?:((

Multumesc.