avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Activitate alinalita

Activitate alinalita

Discuție custodie copil
Buna ziua.Eu si sotul meu ne confruntam cu o situatie dificila.Sotul meu are din prima casatorie un baietel de 6 anisori jumatate,ei divortand cand baiatul avea cca 6 luni.Baiatul a ramas la mama si conform intelegerilor merge o data pe saptamana in vizita la el.Sotul meu pana la mine sotul meu nu a mai prezentat pe nimeni copilului si vizitele au avut loc in prezenta fostei sotii si la domiciliul acesteia pentru a se mai juca cu baiatul.Acum insa situatia s-a schimbat , noi avem o familie si o fetita de 6 luni.Fosta sotie nu ii da baiatul singur pe motiv ca e prea mic,ca e bolnavicios si in continuare in prezenta ei.Noi nu mai suntem de acord pentru ca acum avem familia noastra si nu se cade ca eu si copilul sa stam acasa iar el sa mearga cu baiatul in parc sau la cofetarie impreuna cu ea sau sa urce la copil in domiciliul acesteia,insa ea se tot opune in a-l da singur...ce putem face in aceasta situatie?Mai ales ca acest copil este influentat de mama si cateodata il suna pe sot spunandu-i cand merge la el sa mearga fara bebelus.