avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate kitisor

Activitate kitisor

Răspuns la discuția Recuperare vechime in munca
Multumesc pentru raspuns, dar lichidatorii spun ca societatea este radiata si nu se mai poate face nimic. Ce se poate face in acest caz?
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme.
Unei persoane i s-a gresit CNP-ul in declaratiile D112, iar firma este lichidata si inchisa. Cui trebuie sa se adreseze persoana respectiva, daca lichidatorii spun ca ei nu mai pot efectua modificari deoarece societatea a fost inchisa. Cine trebuie sa opereze rectificativele?

Multumesc anticipat
Răspuns la discuția timp de lucru saptamanal
Multumesc frumos
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarele intrebari:

Ce inseamna 8 ore/zi , 40 ore/saptamana?
Cum considerati saptamana de lucru? De luni pana vineri 40 de ore+8 ore suplimentare sau de luni pana duminica 40 ore+8 suplimentare?

Spre exemplu: Daca se lucreaza 42 ore de luni pana vineri, vom avea 2 ore suplimentare, daca se va lucra sambata si duminica sa zicem 8 ore , acestea vor fi considerate ore lucrate in zilele de repaus saptamanal si vor fi platite doar cu spor la salariu sau vor fi considerate tot ore suplimentare la care bineinteles se va adauga si sporul de week-end?
Va rog sa imi explicati cum considerati d-voastra aceste ore lucrate in week-end (sa presupunem ca se acorda 48 ore liber in alte zile ale saptamanii).

Va multumesc anticipat