avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare vechime in munca

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme.
Unei persoane i s-a gresit CNP-ul in declaratiile D112, iar firma este lichidata si inchisa. Cui trebuie sa se adreseze persoana respectiva, daca lichidatorii spun ca ei nu mai pot efectua modificari deoarece societatea a fost inchisa. Cine trebuie sa opereze rectificativele?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 3 August 2016
Numai lichidatorii pot face asa ceva.
Multumesc pentru raspuns, dar lichidatorii spun ca societatea este radiata si nu se mai poate face nimic. Ce se poate face in acest caz?
Ultima modificare: Miercuri, 3 August 2016
kitisor, utilizator
Trebuie sa mearga la ANAF si sa discute cu ei acest aspect ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cnp declarat eronat anastancu anastancu Buna ziua, Ma aflu intr-o situatie dificila. O companie din acelasi grup a avut inregistrata o angajata, dar cu un CNP gresit - acesta exista dar nu este al ... (vezi toată discuția)
Diferente revisal -112 econo econo Buna seara, Am primit in spv neconcordantele dintre 112 și revisal. Cum sa interpretez faptul că în revisal am 10 angajati si in d112 8, cei doi fiind ... (vezi toată discuția)
Furt de date personale: cineva a folosit numele și cnp-ul meu pentru o tranzacție imobiliară ContSters437822 ContSters437822 Imi cer scuze daca exprimarea e un pic inexacta, nu lucrez in domeniul cadastral. Am efectuat cadastrul la apartamentul proprietate personala, pe care il ... (vezi toată discuția)