avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CNP declarat eronat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CNP declarat eronat

Buna ziua,

Ma aflu intr-o situatie dificila. O companie din acelasi grup a avut inregistrata o angajata, dar cu un CNP gresit - acesta exista dar nu este al persoanei in cauza.
Partea cea mai delicata este ca aceasta companie intre timp s-a inchis si radiat, iar eroarea a fost descoperita doar ulterior.

Am depus o cerere catre ANAF dar acestia au spus ca nu pot modifica D112 de la o companie inchisa si radiata.
Inteleg punctul de vedere dar totusi acea arhiva exista si trebuie modificata pentru ca stagiul de cotizare pentru pensie nu s-a inregistrat cui trebuie.

Compania noastra este pastratoarea arhivelor companiei radiate.

Va rog sa-mi spuneti daca v-ati mai intalnit cu astfel de probleme si/sau care credeti ca este modalitatea de abordare/rezolvare.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare vechime in munca kitisor kitisor Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme. Unei persoane i s-a gresit CNP-ul in declaratiile D112, iar firma este lichidata si inchisa. ... (vezi toată discuția)
Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata aioaneicezar aioaneicezar In perioada 1999-2010 am lucrat la o firma privata, firma fiind aproape falimentata am plecat in alta parte. Nu demult am aflat ca doar 2 ani din cei 11 au ... (vezi toată discuția)
Eroare cnp Ella16 Ella16 Am descoperit, ca am cnp gresit. Datele de nastere sunt corecte numai codul judetului este altul. Intamplarea a facut ca eu, coincidenta sau nu , sa ma mut ... (vezi toată discuția)