avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ani vechime neplatiti de angajator firma falimentata

In perioada 1999-2010 am lucrat la o firma privata, firma fiind aproape falimentata am plecat in alta parte. Nu demult am aflat ca doar 2 ani din cei 11 au fost cotizati la pensie. Ce pot face acum sa recuperez toti anii? mentionez ca firma nu mai exista si patronul nu are bani cu ce sa plateasca.
Cel mai recent răspuns: aioaneicezar , utilizator 12:26, 29 Februarie 2016
Societatea a fost radiata ?
da
Ati luat legatura cu lichidatorul judiciar ?
nu am luat inca legatura cu nimeni, doresc sa stiu daca se poate rezolva in acest caz si care sunt pasii
Luati legatura cu lichidatorul judiciar si vedeti ce s-a intamplat cu arhiva societatii respective, unde se afla , cui a predat-o.

Alte discuții în legătură

De unde imi fac rost de actele pentru somaj daca firma s-a inchis in timp ce eu eram in concediu de maternitate? ioanamariab ioanamariab Buna ziua Sunt din jud Mures, am lucrat la o firma 3 ani, in iunie 2012 am intrat in concediu de maternitate. Firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Unde pot gasi cartile de munca , crivina, caras severin maria1949 maria1949 Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu ... (vezi toată discuția)
Somaj (angajatorul a radiat firma) kamytza01 kamytza01 buna ziua, va rog din suflet sa imi spuneti cum pot intra in somaj, in conditiile in care firma unde am lucrat a fost radiata anul trecut. eu am stat acasa ... (vezi toată discuția)