avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin

Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu plecand în SUA în 1089 cand am plecat nu am ridicat actul. Eram Ing mecanic si am predat ca profesor la liceul din Oravita si în 1983 cartile de munca au transferate la Crivina. Nu mai stiu unde sa ma interesez . Multimesc si astept un raspuns pe cucsa66@gmail.com
Cel mai recent răspuns: maria1949 , utilizator 14:01, 21 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la Direcţia Judeţeană Caras-Severin a Arhivelor Naţionale
Adresa: Caransebeş, str. Șesul Nou, nr. 12, jud.Caraş-Severin
Telefon : 0255/512981, 0255/51 29 18
Fax: 0255/512981
E-mail: carasseverin@arhivelenationale.ro
Am dat telefon si nu sunt acolo si nici unde pot sa fie nu au stiut sa-mi spuna
acest răspuns util
Care este denumirea fostului angajator ?
Termocentrala Anina ( benificiar )
acest răspuns util
Incercati sa luati legatura cu Primaria din Anina sau cu firma Tomini SRL

Alte discuții în legătură

Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Detinator legal al arhivelor victormac victormac Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru: - Federalcoop S.A.I.; - BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA \"BANKCOOP\"; - BANCA COMERCIALĂ ... (vezi toată discuția)
Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la s.c. contransar ... Carpatii Carpatii Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc ... (vezi toată discuția)