avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR ...

Cine elibereaza adeverinta de grupa de munca de la S.C. CONTRANSAR S.A. Bucurersti din perioada 1989 - 1992,Inteleg ca societatea este radiata , si nu gasesc lichidatorul care detine arhiva
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
Carpatii, utilizator
Buna ziua! Stie cineva unde se afla arhiva S.C. CONTRANSARS.A Bucuresti pentru a-mi elibera adeverinta privind grupa de munca in care am lucrat in perioada 1989 - 1992
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la ONRC sa aflati cine a fost lichidatorul societatii , acesta va poate spune unde se afla arhiva societatii respective.
Luati legatura cu :
C.I.I. RAŢIU ELISABETA - lichidator
Sediu: Bucureşti Sectorul 2, Str. CĂPITAN GHEORGHE PREOŢESCU, Nr. 19, Etaj 1, Ap. 2
Multumesc tare mult!
Nici eu nu găsesc arhiva la Contransar s a.

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vă rog să mă ajutați să aflu unde să găsesc ... Georgeta Moraru Georgeta Moraru Bună ziua. Vă rog să mă ajutați să aflu unde să găsesc arhiva fostei fabrici fulger Bragadiru. Am nevoie de o adeverință de grupă. Vă mulțumesc ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as dori sa stiu cum pot gasi arhiva ita bucuresti autobaza ... claudia1960 claudia1960 Buna ziua.As dori sa stiu cum pot gasi arhiva ITA BUCURESTI AUTOBAZA 1 TITAN pentru adeverinta de grupa a II A. Multumesc. (vezi toată discuția)
Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)