avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde găsesc Arhivele de la TC-ind craiova
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde găsesc Arhivele de la TC-ind craiova

Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: A1957 , utilizator 09:53, 13 August 2024
Buna ziua , aceeasi problema o am si eu , este vorba de arhivele TCInd Craiova si ulterior T.A.G.C.I. Craiova . Ne puteti ajuta cu un raspuns ?
Buna ziua,
Si eu va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns la intrebarea unde se regasesc arhivele de la TC Ind Craiova?
Am lucrat in perioada 1989 - 1990, dupa absolvirea liceului si as dori sa obtin o adeverinta.
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati la:
Direcţia Judeţeană Dolj a Arhivelor Naţionale
Adresa: Craiova, str. Libertăţii nr. 34, jud. Dolj
Telefon: 0251/416661
Fax: 0251/419100
E-mail: dolj@arhivelenationale.ro

sau

„Coremi” - S.A. - fost Trustul-antrepriză generală de construcții industriale Craiova
Administratori judiciari / Lichidatori judiciari/ Lichidatori (PERSOANE JURIDICE)
RECO REORGANIZARE S.R.L.
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: CRAIOVA, Calea Severinului, Nr. 34, Judet Dolj
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Arhiva Coremi +AIM Craiova
Pentru Coremi luati legatura cu :
ECO REORGANIZARE S.R.L.
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: CRAIOVA, Calea Severinului, Nr. 34, Judet Dolj

Alte discuții în legătură

Unde găsesc arhivele sa coremi sa craiova, pentru adeverință ... Mariussavu Mariussavu Unde găsesc arhivele SA COREMI SA Craiova, pentru adeverință in vederea pensionarii ? Multumesc (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime harieta harieta cum pot obtine adeverinta de vechime de la intreprinderea poligrafica oltenia din craiova din perioada 1970-1972 (vezi toată discuția)