avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde găsesc arhivele SA COREMI SA Craiova, pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde găsesc arhivele SA COREMI SA Craiova, pentru adeverință ...

Unde găsesc arhivele SA COREMI SA Craiova, pentru adeverință in vederea pensionarii ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 13 Iunie 2022
Adresați -va :
RECO REORGANIZARE S.R.L.
Calitate: lichidator judiciar
Sediu: CRAIOVA, Calea Severinului, Nr. 34, Judet Dolj
Ultima modificare: Luni, 13 Iunie 2022
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde găsesc arhivele de la tc-ind craiova Valentina254 Valentina254 Arhivele de la TC-ind craiova pt a recupera o adeverinta de vechime (vezi toată discuția)
Cum poti avea acces la arhivele unei firme care nu mai axista? sofia valentina sofia valentina am nevoie de o adeverinta de la o firma care s-a desfiintat dupa 1990. (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea ... Maria Blindu Maria Blindu Buna ziua. Va rog, imi puteti spune cum reusesc sa gasesc cartea de munca a tatalui meu? A lucrat la IUGTC CRAIOVA. (vezi toată discuția)