avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Detinator legal al arhivelor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Detinator legal al arhivelor

Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru:
- Federalcoop S.A.I.;
- BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA "BANKCOOP";
- BANCA COMERCIALĂ ”UNIREA” SA
Multumesc
Cel mai recent răspuns: victormac , utilizator 15:05, 22 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
.....
- BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA "BANKCOOP";
...

Luati legatura cu lichidatorul acesteia :
- PricewaterhouseCoopers Business Recovery Services IPURL,
sau
- RVA INSOLVENCY SPECIALISTS SPRL,
Buna ziua,
Si multumesc pentru raspuns. Arhivele sunt detinute deja de societati specializate pe arhivare. Va rog sa mentionati cum ar trebui sa sune cererea de obtinerea acelor adeverinte pentru pensie pentru ca societatile care detin arhivele sa completeze certificatul cat mai corect. (pentru perioada de dinainte de 01 aprilie 2011)
Multumesc
Bună ziua.Mă numesc Murgu Constantin Aurel și sunt nepotul domnului Balea Aurel și doamnei Balea Maria domiciliat în localitatea Oravița sat Broșteni judetul Caras -Severin.Vă scriu în speranța că îmi veți fi de mare ajutor deoarece bunicii mei au luat un credit ipotecar în valoare de 3.500.000,00 lei adică trei milioane și jumătate în data de 16.05.1994 de laBanca BANKOOP SA .Toată suma a fost achitată dar din păcate bunicii mei nu au știut că trebuie să meargă personal la Cartea Funciara pentru a ridica ipoteca de pe casa iar actele respective cu dovada achitării creditului sunt de negăsit.Aș avea nevoie de o adeverință de la dumneavoastră precum creditul este platit .Cu adeverința respectiva sa pot merge la CF pentru a ridica ipoteca.Cu stima și respect !
POPA ION DANIEL
Tel 0760509955
În 2017 am primit o adeverință de la deținătorul arhivei BANKCOOP SA -
SC ARCHIVUM SRL
Str. Avicola nr.28 Mihailesti Giurgiu
D-na Ana Costin
La telefon mobil de luni-joi orele 20-21 0722392238
0246278268
0246252193 contact@archivum.ro
Datele le am din 2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bankoop sa AnaMariaa1995 AnaMariaa1995 Buna. As dori sa stiu daca mai exista undeva un sediu al bancii Bankoop SA. Din cate am citit pe internet, banca a intrat in faliment iar arhivele nu stiu ... (vezi toată discuția)
Arhiva bankcoop bankcoop ANCA bankcoop ANCA Buna Ziua As dori sa aflu unde se gasesc arhivele Bankcoop SA sucursala Slatina-Olt, deoarece am nevoie de adeverinta de vechime pentru perioada lucrata ... (vezi toată discuția)
Arhiva Manea Marin Manea Marin Nu știu unde pot găsi arhiva bancoop,sucursala Potcoava pentru ca am de recuperat un titlu de proprietate. VA MULȚUMESC! ! (vezi toată discuția)