avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin

Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu plecand în SUA în 1089 cand am plecat nu am ridicat actul. Eram Ing mecanic si am predat ca profesor la liceul din Oravita si în 1983 cartile de munca au transferate la Crivina. Nu mai stiu unde sa ma interesez . Multimesc si astept un raspuns pe cucsa66@gmail.com
Cel mai recent răspuns: maria1949 , utilizator 14:01, 21 Septembrie 2017
Tot ce v-am trimis sunt luate de pe saitul termoelectrica ,nu pot sa aflu nimic ,termocentrala a fost pusa la licitatie si nu stiu nimic mai mult , daca nu gasesesc cartea de munca sora mea nu va pute sa depuna actelele pt dosarul de pensie deoarece ii lipsesc multi ani
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati luat legatura cu lichidatorul postat mai sus ?
Nu am luat legatura ,este si o ora tarzie ,maine sa vad !
Am luat legatura si mi sa spus ca este firma de av ,si nu ma poate ajuta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Detinator legal al arhivelor victormac victormac Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru: - Federalcoop S.A.I.; - BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA \"BANKCOOP\"; - BANCA COMERCIALĂ ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)