avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde pot gasi cartile de munca , Crivina, Caras Severin

Buna ziua , de trei luni caut arhiva cu cartile de munca de la Crivina , Caras Severin si nu le pot gasi . Vreu sa ies la pensie si nu am cartea de munca . Eu plecand în SUA în 1089 cand am plecat nu am ridicat actul. Eram Ing mecanic si am predat ca profesor la liceul din Oravita si în 1983 cartile de munca au transferate la Crivina. Nu mai stiu unde sa ma interesez . Multimesc si astept un raspuns pe cucsa66@gmail.com
Cel mai recent răspuns: maria1949 , utilizator 14:01, 21 Septembrie 2017
Cu primaria am vorbit nu stiu nimic , am sa încerc la saitul dat , multumesc '
ACEST TOMINI NU ARE LEGATURA CU TERMOCENTRALE E CEVA DE HAINE SI IMI DA SI CONSTANTA
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In 2002, se pare ca termocentrala a fost vanduta acestei societati.

[ link extern ]
HAIDETI SA VA DAU NISTE DATE PE CARE LE AM CU CENTRALA -TERMOCENTRALA SA ( SUCURSALA ) COD UNIC DE INREGISTRARE 146799212 ( NEPLATITIOR TV ) NR IMATRICULARE J40 /4784/2002 INFIINTAT 06/06/2002 RADIATA PE BUL.HRISTO BOTEB 16-18 COD 300236 A FOST SCOASA LA LUICITATIE SI DE AICI SA PIERDUT TOT ,NU STIU DE CINE A FOST CUMPARATA ?
IN 2002 AU FOST DUSE TOATE CARTILE DE MUNCA PERSONAL AICI DE DOAMNA DE LA PERSONAL CARE A LUCRAT LA CRIVINA ,DAR DESFIINTANDUSE NU MAI STIM NIMIC UNDE AU PUTUT FI TRANSFERATE,INVATATI-MA CE POT SA FAC ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba despre "TERMOELECTRICA" SA, care a avut lichidator judiciar pe Mușat&Asociații – Restructuring/Insolvency SPRL.
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Detinator legal al arhivelor victormac victormac Ma puteti ajuta cu detinator legal al arhivelor pentru: - Federalcoop S.A.I.; - BANCA DE CREDIT COOPERATIST SA \"BANKCOOP\"; - BANCA COMERCIALĂ ... (vezi toată discuția)
Arhive carti de munca iulya_muzzy iulya_muzzy Buna. Am nevoie de o informatie. Unde as putea gasi arhiva cartilor de munca a unei societati care s-a desfiintat de cativa ani? Ma intereseaza incadrarea ... (vezi toată discuția)