multumesc tuturor celor care au bunavoit sa raspunda la ceea ce nu stiam. fiindu-mi frica mai mult de ceea ce urma am fost si mi-am anulat cererea de schimbare a permisului avand norocul caa abea o zi trecuse de la data prezentarii, am primit inapoi permisul fals dupa care l-am facut disparut pt totdeauna + vandut masina, caci voiam de mult s-o dau(taxe mari la motor de 20.). am inceput scoala de soferi iar peste putin timp voi intra in posesia mult doritului permis cipriot european. multumesc again si succes tuturor.!
timpul este foarte scurt pt obtinerea unui permis legal.odata ajuns in romania permisul fals vor fii sesizati cei din cypru si imi vor anula cererea de schimbare a permisului cu siguranta acum trebuie sa ma pregatesc de proces pe caile legale si de terminarea acestuia in cel m scurt timp posibil..posed masina cu toate actele la zi, intrebare: este posibil sa imi confiste masina in baza permisului fals ?!
buna ziua. am facut greseala acum ceva timp in urma printr-un prieten ocazional de a face un permis fals pt a-mi gasi mai repede/usor loc de munca, astazi, 19.7 am facut-o pe a doua desii sunt constient de ea, aflandu-ma in cpru am fost sa il skimb in permis cipriot, in termen de 15 zile. acum sunt constient ca permisul mi-a fost oprit si trimis in tara etc. sunt constient ca voi primi instiintare a procesului, dosar penal s.a. banuiesc ca procesul va fii in localotatea obtinerii - inscrisa pe, permisului. intrebarea mea este cu ajutorul unui avocatcat timp maxim ar dura judecata sau cel mai scurt timp, fiind la prima abatere cu cazier curat ?? as dori un detaliu privind cheltuielile de judecata + amenda cu care sper sa scap doar cu ea....