avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere fals
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere fals

buna ziua. am facut greseala acum ceva timp in urma printr-un prieten ocazional de a face un permis fals pt a-mi gasi mai repede/usor loc de munca, astazi, 19.7 am facut-o pe a doua desii sunt constient de ea, aflandu-ma in cpru am fost sa il skimb in permis cipriot, in termen de 15 zile. acum sunt constient ca permisul mi-a fost oprit si trimis in tara etc. sunt constient ca voi primi instiintare a procesului, dosar penal s.a. banuiesc ca procesul va fii in localotatea obtinerii - inscrisa pe, permisului. intrebarea mea este cu ajutorul unui avocatcat timp maxim ar dura judecata sau cel mai scurt timp, fiind la prima abatere cu cazier curat ?? as dori un detaliu privind cheltuielile de judecata + amenda cu care sper sa scap doar cu ea....
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:43, 26 Decembrie 2023
E foarte greu sa scăpați cu cazierul curat.

Încercați sa va luați permis pe bune.
Înțeleg ca știți sa conduceți și ar trebui sa va descurcați.

Ar trebui sa va grăbiți foarte tare sa va luați permis în mod legal.
Nu va poate raspunde nimeni in concret la aceasta intrebare, sunt date insuficente.
timpul este foarte scurt pt obtinerea unui permis legal.odata ajuns in romania permisul fals vor fii sesizati cei din cypru si imi vor anula cererea de schimbare a permisului cu siguranta acum trebuie sa ma pregatesc de proces pe caile legale si de terminarea acestuia in cel m scurt timp posibil..posed masina cu toate actele la zi, intrebare: este posibil sa imi confiste masina in baza permisului fals ?!
Nu vad posibil asa ceva.
Problema dvs. poate fi și aceea sa va condamne în Cipru.
Depinde cum vor reacționa.

Ați procedat total aiurea...pt ca era clar ca veți da de belea...

Doar sa rezolvați sa va luați permisul în mod legal va poate ajuta după părerea mea la cum gândesc eu ca ati putea fi aparat în mod inteligent și eficient.

În Cipru e mai complicata situația dvs. decât în România dacă constata comiterea unei infracțiuni.

Alte discuții în legătură

Permis anulat aadrian74 aadrian74 buna ziua.va rog sa mi dati un sfat in cazul meu..am avut permisul anulat in romania decizie finala in decembrie 2010(ucidere din culpa,2 ani cu suspendare si ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)