avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Activitate iolandaniculescu

Activitate iolandaniculescu

Va multumesc pentru raspuns. Atunci cand am incheiat acest contract de munca cu 40 ore/ luna, am intrebat la resurse umane cum este afectata vechimea in munca si mi s-a raspuns ca vechimea in munca se va calcula la 40 ore/luna si va fi diminuata conform timpului partial lucrat. Este corect?
Am un contract individual de munca legal, cu timp partial de 40 ore/luna, in urma caruia realizez un venit mai mare decat salariul minim pe economie.

Va rog sa-mi spuneti cum este considerata aceasta incadrare din punct de vedere al vechimii in munca, atata vreme cat, practic, veniturile si respectiv contributiile catre pensii depasesc norma pentru un salariu minim, considerata de 8 ore/zi.
Sunt unicul mostenitor al unui apartament de la parinti si furnizorul de gaze imi cere sa inchei un contract pe numele meu.
Eu nu locuiesc in acel apartament, il am numai in proprietate, platind impozit la fisc pt a doua locuinta. Nimeni nu consuma gaz natural acolo intrucat nu locuieste nimeni.
V-as ruga sa-mi spuneti de ce trebuie sa fac un contract daca eu nu folosesc acel serviciu.