avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract furnizare gaz natural
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract furnizare gaz natural

Sunt unicul mostenitor al unui apartament de la parinti si furnizorul de gaze imi cere sa inchei un contract pe numele meu.
Eu nu locuiesc in acel apartament, il am numai in proprietate, platind impozit la fisc pt a doua locuinta. Nimeni nu consuma gaz natural acolo intrucat nu locuieste nimeni.
V-as ruga sa-mi spuneti de ce trebuie sa fac un contract daca eu nu folosesc acel serviciu.

Alte discuții în legătură

Declaratie de impunere pt primarie alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am incheiat un act de v/c pt. un apartament si notarul mi-a spus ca trebuie sa merg la Serviciul de Impozite si Taxe sa cer o \"declaratie de ... (vezi toată discuția)
Daca nu am facut dezbaterea succesorala de ce nu beneficiez de ajutor de incalzire? eleser eleser Parintii au decedat in urma cu 14 ani din motive financiare nu am facut dezbaterea succesoriala , mentionez ca sunt unic mostenitor ; as dori sa ma ajutati si ... (vezi toată discuția)
Impozit majorat a doua locuinta mymichelle mymichelle Buna ziua, Va solicit ajutorul in calitate de persoana fizica. As dori sa-mi spuneti daca este corecta majorarea impozitului pe locuinta, in situatia ... (vezi toată discuția)