avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Activitate haiducu_

Activitate haiducu_

Răspuns la discuția Chemare in judecata restantieri
Va multumesc pentru lamuriri. Avem de recuperat sume mari si celor cu restante de mai bine de 8 luni si mai mari de 2000 de lei, le-am trimis somatie prin posta, recomandata cu confirmare dar ... nu au ridicat somatiile - s-au intors inapoi la administratie. Avem plicurile nedesfacute. Am incercat si sa vorbim cu ei, am facut si o "lista a rusinii" la avizier. Nu reusim, se pare, prin cai amiabile si blocul are nevoie de reparatii.

O sa urmez sfatul domnului Adriantot si o sa intocmim dosarele.

Inca o intrebare - trebuie un dosar / restantier? Ma gandesc la faptul ca voi face multe copii dupa liste, mod calcul penalizari, etc pentru fiecare restantier desi practic sunt aceleasi liste, aceleasi acte

Va multumesc!
Buna ziua,
Sunt de curand presedintele unui bloc din sectorul 2, bucuresti.
Avem destul de multi restantieri, unii cu sume mari pe care am dori sa ii actionam in judecata pentru a ne recupera banii

Imi puteti spune, va rog,
1) care sunt actele pe care trebuie sa le pregatim impreuna cu administratia blocului si care este procedura. Stiu ca dureaza, dar daca nu facem nimic..Stiu ca trebuie copie dupa listele la intretinere - copie dupa toate listele sau doar dupa ultima?

2) Cat costa actionarea in judecata a unui proprietar restant daca facem noi demersurile si nu apelam la avocat

3) in cazul in care proprietarul chemat in judecata nu locuieste la adresa iar noi nu cunoastem adresa lui, cum putem sa aflam legal
a) care este proprietarul de drept
b) adresa lui pentru actionarea in judecata

4) dosarul de chemare in judecata se face la judecatoria sectorului in care isi are domiciliul proprietarul restantier sau la judecatoria care deserveste sectorul in care se gaseste imobilul, blocul nostru

Va multumesc frumos