avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate nicoletalazarec

Activitate nicoletalazarec

Va multumesc din suflet, mi-ati fost de un real folos...exact informatia care-mi lipsea la sfarsitul cautarilor mele...Excelent, ati fost simplu si concis. imi pare rau ca nu am cunoscut acest forum ani inainte. Onorariul avocatei care n-a facut nimic intr-un an l-ati fi meritat dv...Numai bine va doresc!
Exact, iar arhivele lui Danubiu au fost preluate de SC Viitorul SA...aceste arhive nu le gasesc. Deasemeni perioadele de somaj tehnic nu mi-au fost trecute in adeverinta eliberata de la cei de la somaj,

exact...eu am incercat sa gasesc singura arhivele astea, dar nu am reusit sa obtin decat vag cateva informatii. Este vorba despre fostul trust de constructii TAGCind Braila cu antreprizele sale si societatile care s-au format dupa desfiintarea acestuia. Sincer si eu m-am gandit sa ma adresez altui avocat, dar cu siguranta onorariul platit integral la semnarea contractului nu-mi va fi returnat
Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele de la locurile de munca avute inainte de 1992, deoarece cateva dintre ele au intrat in faliment, iar eu nu am reusit a gasi arhivele. Doamna avocat mi-a procurat una dintre adeverinte, apoi nu a mai facut nimic, spunandu-mi ca nu reuseste a gasi nici ea arhivele. O alta varianta ar fi fost intentarea unui proces cu 2 martori, dar nici in acest sens nu a inceput a face nimic. Mentionez ca am achitat inca de la inceput onorariul doamnei. Mentionez de asemenea ca in prezent lucrez in afara tarii si nu o pot contacta decat telefonic...Exista vreo posibilitate de a o convinge sa grabeasca rezolvarea acestei probleme?...ma gandesc ca e posibil ca in curand nici martori pentru un eventual proces sa nu mai gasesc...Va multumesc din suflet