avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reconstituirea vechimii in munca - probleme avocat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reconstituirea vechimii in munca - probleme avocat

Buna seara. Acum un an m-am adresat unui avocat pentru ma ajuta a-mi reface carnetul de munca, pierdut cu ani in urma, nereusind a procura singura adeverintele de la locurile de munca avute inainte de 1992, deoarece cateva dintre ele au intrat in faliment, iar eu nu am reusit a gasi arhivele. Doamna avocat mi-a procurat una dintre adeverinte, apoi nu a mai facut nimic, spunandu-mi ca nu reuseste a gasi nici ea arhivele. O alta varianta ar fi fost intentarea unui proces cu 2 martori, dar nici in acest sens nu a inceput a face nimic. Mentionez ca am achitat inca de la inceput onorariul doamnei. Mentionez de asemenea ca in prezent lucrez in afara tarii si nu o pot contacta decat telefonic...Exista vreo posibilitate de a o convinge sa grabeasca rezolvarea acestei probleme?...ma gandesc ca e posibil ca in curand nici martori pentru un eventual proces sa nu mai gasesc...Va multumesc din suflet
Cel mai recent răspuns: nicoletalazarec , utilizator 13:08, 29 Iulie 2016
nicoletalazarec a scris:

......Exista vreo posibilitate de a o convinge sa grabeasca rezolvarea acestei probleme?...ma gandesc ca e posibil ca in curand nici martori pentru un eventual proces sa nu mai gasesc...Va multumesc din suflet

Nu aveti alta solutie decat sa renuntati la serviciile acelui avocat si sa va angajati un altul.

Despre ce societati este vorba - nu s-a gasit arhiva ?
exact...eu am incercat sa gasesc singura arhivele astea, dar nu am reusit sa obtin decat vag cateva informatii. Este vorba despre fostul trust de constructii TAGCind Braila cu antreprizele sale si societatile care s-au format dupa desfiintarea acestuia. Sincer si eu m-am gandit sa ma adresez altui avocat, dar cu siguranta onorariul platit integral la semnarea contractului nu-mi va fi returnat
Activul și pasivul Trustului Antrepriză Generală de Construcții Industriale Brăila a fost preluat de catre S.C.„Danubiu” S.A.

Exact, iar arhivele lui Danubiu au fost preluate de SC Viitorul SA...aceste arhive nu le gasesc. Deasemeni perioadele de somaj tehnic nu mi-au fost trecute in adeverinta eliberata de la cei de la somaj,

Somajul tehnic nu are cum sa vi-l treaca AJOFM-ul ., acesta trebuia evidentiat in carnetul de munca de catre angajator sau de catre ITM.

VIITORUL SA a fost radiata in 2004. Arhiva a fost preluata de catre :

DEPOZIT ARHIVA - MONTERO GROUP GALATI,
Str. Dogariei, nr.129, cp 800225, ROMANIA
emai: public@monterogroup.ro
Telefon: 0236320808

Mobil: 0766320437

Alte discuții în legătură

Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie adry. adry. Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Canal Dunare Giurgiu Bucuresti? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva??!! AFANFANA AFANFANA In ani 1971-1986 am lucrat cu contract de munca la unitate apartinand de Ministerul Constructiilor Industriale si anume Trustul de Constructii Industriale si ... (vezi toată discuția)