avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie

Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Canal Dunare Giurgiu Bucuresti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
adry., utilizator
Cel mai recent răspuns: Rotaru Vasilica , utilizator 23:17, 2 August 2020
La realizarea investitiei Canal Dunare-Bucuresti au participat intreprinderi de la Ministerul Transporturilor cat si de la Consiliul National al Apelor.Specificati la ce trust de constructii ati lucrat.
Chiar la canal. Multumesc frumos!
Nu ati raspuns la intrebare.La care trust de constructii ati lucrat?Va uitati in carnetul de munca,acolo se specifica la ce intreprindere socialista ati lucrat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
Valentin Mester, utilizator
Canal Dunare Giurgiu-Bucuresti, I.A.C.D.G si C.A.G.C.H. exact asa scrie in carnetul de munca. Mltumesc frumos!
Din cele postate de dv.rezulta ca persoana a lucrat la o intreprindere din cadrul Ministerului Transporturilor si Telecomunicatiilor-Centrala de Antrepriza Generala de Constructii Hidrotehnice Constanta,numita dupa mai 1990 Centrala de constructii hidrotehnice Constanta ,la Intreprinderea Amenajare Canal Dunare- Giurgiu.Trebuie sa faceti o cerere pe care o depuneti,sau o trimiteti prin posta la adresa;Arhivele Nationale,Bd.Regina Elisabeta nr.49,sector 5,Bucuresti,prin care cereti sa vi se comunice detinatorul arhivei intreprinderilor mentionate mai sus.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma puteti indruma sa gasesc arhiva acestei intreprinderi ... DANIELA VLADESCU DANIELA VLADESCU Buna ziua, Ma puteti indruma sa gasesc arhiva acestei intreprinderi pentru a obtine o adeverinta pentru pensie? Am lucrat aici in perioada 1982/1986 Va ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie Toncea Ioan Toncea Ioan Bună ziua! Am lucrat la Antrepriza Canal Dunare - București în 1986. La aceasta întreprindere mi, am lăsat cartea de munca. De care am nevoie acum la ... (vezi toată discuția)
Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)