avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

calcul pensie

Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Canal Dunare Giurgiu Bucuresti?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Octombrie 2012
adry., utilizator
Cel mai recent răspuns: Rotaru Vasilica , utilizator 23:17, 2 August 2020
Multumesc frumos! Am vorbit deja cu cei de la Arhivele Nationale, iar documentele necesare recalcularii pensiei se gasesc la ei. Stima
Am lucrat la Exploatarea de Cariere Sitorman .As dori sa stiu daca am dreptul la recalcularea anilor de pensie tinind cont de noua lege privind -exploziile care se făceau in munții de piatra .Daca m-ar ajuta fiind in funcția de cantaragiu ?.Cartea de munca este înregistrată pe numele de fata Cernat Vasilica schimbat in1984 in Rotaru Vasilica Am început munca in 14-07 -1979 pina in 10-021991.Arhiva se afla la Agigea dar urmează sa fie transferata in scurt timp și nu stiu unde
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2020
Rotaru Vasilica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma puteti indruma sa gasesc arhiva acestei intreprinderi ... DANIELA VLADESCU DANIELA VLADESCU Buna ziua, Ma puteti indruma sa gasesc arhiva acestei intreprinderi pentru a obtine o adeverinta pentru pensie? Am lucrat aici in perioada 1982/1986 Va ... (vezi toată discuția)
Dosar de pensie Toncea Ioan Toncea Ioan Bună ziua! Am lucrat la Antrepriza Canal Dunare - București în 1986. La aceasta întreprindere mi, am lăsat cartea de munca. De care am nevoie acum la ... (vezi toată discuția)
Arhive cărți munca Carnicu Carnicu Va rog sa mă ajutați cu informații despre arhivă următoarelor societăți: C.M.C.I.B.- uzina București 1973 -1976; I.U.I.U. ISLAZ Alexandria ... (vezi toată discuția)