Eu in urma cu câteva zile am încetat contractul de telemunca la firma pentru care lucram, și am expediat echipamentul primit prin curier. Echipamentul cand a plecat de la mine era în stare perfecta de funcționare (am făcut și poze doveditoare), l-am ambalat corespunzător cu folie de protecție, zapadata și în cutie pe care am scris fragil (de menționat ca atunci când ei mi-au trimis echipamentul a venit complet neambalat, deci tot ce a trebuit pentru ambalare a fost cumpărat de mine). Când coletul a ajuns la destinație a ajuns detoriorat, monitorul spart și nu mai este în stare de funcționare. Cei de la firma respectiva m-au sunat pe mine spunandu-mi ca eu va trebui sa plătesc pentru echipament.
Întrebarea mea este: pentru deteriorarea echipamentului nu este vinovata firma de curierat? Având în vedere ca am și dovada (pozele menționate mai sus) ca echipamentul a plecat de la mine în stare perfecta.
Buna ziua, eu am o nelamurire. Anul aceste mi-am depus dosar la doua facultati, la facultatea de Stiinte Sociale, specializare Istorie si la Facultatea de litere. La Istorie am lasat diploma in original dar rezultatele se afiseaza pe 30 si atunci trebuie sa confirm si locul dar la Litere confirmarea este pe 27. Cum pot confirma locul la facultatea de Litere daca diploma mea in original este la Istorie?