avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Echipament telemunca
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Echipament telemunca

Bună ziua,

Eu in urma cu câteva zile am încetat contractul de telemunca la firma pentru care lucram, și am expediat echipamentul primit prin curier. Echipamentul cand a plecat de la mine era în stare perfecta de funcționare (am făcut și poze doveditoare), l-am ambalat corespunzător cu folie de protecție, zapadata și în cutie pe care am scris fragil (de menționat ca atunci când ei mi-au trimis echipamentul a venit complet neambalat, deci tot ce a trebuit pentru ambalare a fost cumpărat de mine). Când coletul a ajuns la destinație a ajuns detoriorat, monitorul spart și nu mai este în stare de funcționare. Cei de la firma respectiva m-au sunat pe mine spunandu-mi ca eu va trebui sa plătesc pentru echipament.
Întrebarea mea este: pentru deteriorarea echipamentului nu este vinovata firma de curierat? Având în vedere ca am și dovada (pozele menționate mai sus) ca echipamentul a plecat de la mine în stare perfecta.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:24, 17 Februarie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu va aintelegeti amiabil cu firma de curierat posibil sa fie nevoie sa apelati la instanta de judecata (prezantand probele de care amintiti) sau sa platiti pagubele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete deteriorate de firma de curierat Anca Pv Anca Pv Buna ziua, Am trimis niste piese de mobilier printr-o firma de curierat (Fan Courier) din Bucuresti la Ramnicu Valcea. Au fost impartite in 9 colete, ... (vezi toată discuția)
Livrare colet cu continut spart nicolalu nicolalu buna ziua, am comandat de la o firma din jud. Bihor, o chiuveta, ce mi-a fost livrata de catre o firma de curierat, sparta in zeci de bucati. mi s-a intocmit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am trimis un colet (cu un obiect de portelen ambalat ... Bmw11 Bmw11 Buna ziua, am trimis un colet (cu un obiect de portelen ambalat in folie cu bule dublu strat, prins cu scotch, in cutie am pus pufuleti de polistiren) prin ... (vezi toată discuția)