avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Colete deteriorate de firma de curierat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Colete deteriorate de firma de curierat

Buna ziua,

Am trimis niste piese de mobilier printr-o firma de curierat (Fan Courier) din Bucuresti la Ramnicu Valcea. Au fost impartite in 9 colete, ambalate cum am putut mai bine (cu cartoane, folie antisoc (cu bule de aer), folie aderanta, banda adeziva). Pe langa faptul ca nu au ajuns la destinatie toate in acelasi timp, desi erau cu AWB corespunzator lipit pe ele, fiecare individual cu numerotare 1 din 9, 2 din 9 etc, parte din colete au ajuns deteriorate. Bine inteles ca destinatarul, cand le-a vazut deteriorate, a revuzat primirea lor. Acum firma de curierat, pe langa faptul ca nu le-a manevrat corespunzator, ca altfel nu ar fiavut cum sa se deterioreze, ma mai si pune sa platesc expeditia tur-retur, fara sa isi asume manevrarea necorespunzatoare a obiectelor respective.

As vrea sa stiu, va rog, ce ar fi de facut, pentru ca am avut incredere in aceasta firma de curierat si consider nedrept sa isi bata joc de bunurile oamenilor, fara sa fie trasi la raspundere vinovatii. Mi-e mi-au cauzat o paguba si, pe langa faptul ca din vina lor au fost avariate articolele trimise, mai au si tupeul sa ma puna sa platesc expeditia.

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Colet deteriorat fan courier Neuronus Neuronus Buna ziua Am primit si eu ieri un colet (bicicleta) si am ramas socat de modul cum a fost transportata ,era singurul colet ramas in masina aruncat pe ... (vezi toată discuția)
Probleme privind despagubirea unui colet deteriorat de firma de curierat. Cosmin_A87 Cosmin_A87 Buna ziua. Am si eu probleme cu un colet (o bara de masina) care a fost expediat prin Fan Curier, coletul a ajuns la destinatar si a fost refuzat de catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare debite buna ziua, am comandat un produs online. produsul ... zsoli71 zsoli71 Recuperare debite Buna ziua, Am comandat un produs online. Produsul l-am returnat in termenul legal de 14 zile de la data primirii produsului. Returul a ... (vezi toată discuția)