avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Livrare colet cu continut spart
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Livrare colet cu continut spart

buna ziua, am comandat de la o firma din jud. Bihor, o chiuveta, ce mi-a fost livrata de catre o firma de curierat, sparta in zeci de bucati. mi s-a intocmit un PV de constatare de catre agent, iar dupa ce am insistat o saptamana pt a primi un raspuns de la firma de curierat, mi s-a raspuns ca vina apartine celor ce au expediat coletul, deoarece nu au ambalat corespunzator.....Cine se face responsabil si trebuie sa ma despagubeasca? multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:24, 24 Octombrie 2015
Ambalarea/protejarea produselor ce urmeaza sa fie distribuite prin curierat intra in responsabilitatea exclusiva a expeditorului,care detine obligatia sa ambaleze produsul in materiale de protectie inclusiv sa scrie pe colet fragil si pozitie transport
In baza PV incheiat la predare de catre firma de curierat ,sesizati oficial expeditorul
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Octombrie 2015
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere curier rapid GeorgeBrl GeorgeBrl Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am achizitionat de la un magazin online un laptop. Acesta este refurbished (deci nu este nou), insa livrat de o presoana ... (vezi toată discuția)
Probleme privind despagubirea unui colet deteriorat de firma de curierat. Cosmin_A87 Cosmin_A87 Buna ziua. Am si eu probleme cu un colet (o bara de masina) care a fost expediat prin Fan Curier, coletul a ajuns la destinatar si a fost refuzat de catre ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparare online Catalin Baloescu Catalin Baloescu am cumparat online un telefon mobil, livrat prin curier . Dupa ce am platit la curier, desfacand pachetul am constatat ca telefonul este spart. Ce se poate ... (vezi toată discuția)