avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plangere curier rapid
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plangere curier rapid

Buna ziua,
In urma cu 3 saptamani am achizitionat de la un magazin online un laptop. Acesta este refurbished (deci nu este nou), insa livrat de o presoana juridica - magazin online - cu factura si garantie. Livrarea s-a facut prin curier rapid (Nemo Express), insa produsul a ajund deteriorat, avand carcasa sparta. Inainte de a-l livra, expeditorul mi-a trimis poze cu produsul de unde reiese ca nu avea carcasa sparta. Dupa reclamatie si nenumarate shimburi de mailuri cu firma de curierat, acestia nu vor sa isi asume responsabilitatea achitarii prejudiciului chiar daca le-am trimis poze cu modul in care a fost ambalat si modul in care a ajuns coletul.
Deoarece achizitia s-a facut pe persoana juridica nu ma pot adresa ANPC si trebuie sa apelez la instanta.
Imi puteti spune va rog ce fel de plangere trebuie sa fac si care sunt in mare pasii ce urmeaza ?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Probleme privind despagubirea unui colet deteriorat de firma de curierat. Cosmin_A87 Cosmin_A87 Buna ziua. Am si eu probleme cu un colet (o bara de masina) care a fost expediat prin Fan Curier, coletul a ajuns la destinatar si a fost refuzat de catre ... (vezi toată discuția)
Plângere penală pentru pagubă după o achiziție online. o putem face la poliție sau trebuie să apelăm la un avocat? Adriana I Adriana I Buna ziua, in data de 15.07.2018 (factura este din data de 17.07.2018) am facut o comanda de un frigider Arctic AF54250+ pe site-ul cel.ro. Am trecut ca ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la curier, rezolvata negativ dupa un an de zile de la depunere. Ovi789 Ovi789 Buna, Anul trecut in februarie am achizitionat o baterie auto online de la ,agazinul XY si a fost livrata de UC. M-am dus personal la depozitul lor sa o ... (vezi toată discuția)