Buna seara avocatnet.ro vreau sa va adresez o intrebare, dupa cum scrie si in titlul subiectului sunt un minor de 17 ani iar din mai am inceput sa ma angajez ca si chelner/barman la un pub din oras.. am inceput pe data de 23 mai iar cu angajatorul aka domnu patron ne-am inteles ca voi primi 600 de lei in mana pe perioada cat inca eram la scoala (program de la 17-23) 6 zile pe saptamana... iar in contractul legal aveam trecute doar 4 ore lucratore cand lucram defapt 8.. ok vine vacanta de vara am inceput sa lucrez de la ora 09 dimineata pana la ora 04 dupamiaza..iar mi-sau promis 1050 de lei, stiu e enorm de mult de lucru... judecand ca erai chelner la o terasa de 90 de persoane.. dar compensam ca lucram o zi si o zi pauza.. in data de 18 iulie am decis ca e momentul sa plecam eu si 2 colegi din cauza intarzierilor de salar si discutinor cat mai neprietenoase care le avea patronul cu noi.. Ne-am scris toti demisia in aceea zi si am mai stat doar atunci la munca.. iar azi in data de 24 suntem chemati sa primim bani pe luna aceasta dar problema e ca am auzit de la un fost coleg ca voi primi cam200 de lei (calcule care se fac includ si minusurile de pe stoc care le faci din cauza unor greseli ) problema e cum primesc doar atat... angajatorul nu a refacut un nou contract pentru ca un minor poate lucra doar 6 ore pe zi si-a spus ca nu mai are rost.. banuiesc ca a facut calculele pe baza contractului de 4 ore de munca si salariul de 600 de lei.. dar chestia asta nu ii de bine pentru mine..intrbarea e pot sesiza ceva la itm? am zeci de martori care stiu ca lucrez atat (clienti de-ai teresei, prieteni, familie) totul e surprins pe camera dar stiu ca asta nu prea ajuta.. Cer ajutorul vostru daca pot rezolva ceva in legatura cu problema mea.. stiu ca intrebarea e pusa pe repezeala dar doar acum mi-am amintit de acest forum.. sper ca voi primi niste raspusuri care sa ma ajute in a rezolva problema.. Multumesc!