avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate shutulica

Activitate shutulica

Bună ziua!
Dețin 2 abonamente de telefonie mobilă în rețeaua digi, a căror perioadă contractuală a expirat. Fiecare abonament costă 4.84 euro, ambele fiind pe numele meu.
Oferta actuală a celor de la RDS specifică faptul că pentru 2 abonamente încheiate pe același nume, se plătește 3.84 euro pentru fiecare, în plus reducere de 50 % timp de 4 luni, pentru o perioadă contractuală de 2 ani.
Eu doresc să prelungesc cele două abonamente doar pentru un an, fără a beneficia de reducerea de 50 % timp de 4 luni, ci doar de acea reducere de la 4.84 la 3.84 pentru faptul că dețin două abonamente. Mi s-a comunicat că doar pentru 2 ani pot face prelungirea /reînnoirea contractului. Ce pot face?
Mulțumesc!
Buna ziua!
As dori sa-mi spuneti care ar fi suma de care as beneficia daca ar fi sa ma pensionez in aceasta perioada, avand in vedere urmatoarele:
- incadrare in grad de handicap II (accentuat);
- vechime neintrarupta in munca - 16 ani (invatator); grad didactic I obtinut in 2010;
- studii - ultima institutie absolvita - master
- boala - glaucom congenital ambii ochi, cataracta congenitala ambii ochi, strabism divergent ochiul stang;
- am varsta de 37 de ani si jumatate.

Nu intentionez sa fac acest pas atat timp cat voi mai fi apt sa-mi desfasor activitatea, dar avand in vedere ca, o data cu inaintarea in varsta, este iminenta intreruperea activitatii din cauza bolii, as vrea sa stiu daca e cazul sa ma ingrijorez sau sa stau linistit...
Va multumesc anticipat!