avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Prelungire contractuala digi mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Prelungire contractuala digi mobil

Bună ziua!
Dețin 2 abonamente de telefonie mobilă în rețeaua digi, a căror perioadă contractuală a expirat. Fiecare abonament costă 4.84 euro, ambele fiind pe numele meu.
Oferta actuală a celor de la RDS specifică faptul că pentru 2 abonamente încheiate pe același nume, se plătește 3.84 euro pentru fiecare, în plus reducere de 50 % timp de 4 luni, pentru o perioadă contractuală de 2 ani.
Eu doresc să prelungesc cele două abonamente doar pentru un an, fără a beneficia de reducerea de 50 % timp de 4 luni, ci doar de acea reducere de la 4.84 la 3.84 pentru faptul că dețin două abonamente. Mi s-a comunicat că doar pentru 2 ani pot face prelungirea /reînnoirea contractului. Ce pot face?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:15, 6 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oferta de pret e pt prelungire pe 2 ani, dvs vreti un an, deci nu aveti ce face decat sa platiti 4.84 pt fiecare sau sa va cautati alt furnizor, cu o oferta mai buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezilere contract rds sau downgrade digi mobil Snakeone Snakeone Salut, parintii mei au prelungit contract cu rds pe 24 de luni, ( din cate am inteles au mers din casa in casa sa prelungeasca contractul, asta acum vreo 2 ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract rcs-rds gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! va supun atentiei modalitatea prin care RCS-RDS prelungeste contractele clientilor. nu stiu cat de legala este aceasta practica. deci, avem ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)