Buna ziua!
va supun atentiei modalitatea prin care RCS-RDS prelungeste contractele clientilor.
nu stiu cat de legala este aceasta practica.
deci, avem asa:
pe acelasi cod de abonat avem contract(e) pentru 4 servicii: TV, NET, Tel Fix si Digi Mobil incheiat in anul 2014 (exemplu).
acum sa zicem ca vreau sa-mi iau telefon in cadrul serviciului Digi Mobil. desi acest serviciu poate functiona independent de celelalte servicii nefiind conditionat tehnic de acestea, RDS imi prelungeste contractul pentru toate serviciile:
\" achizitionarea serviciilor/telefoanelor mobile si acordarea reducerilor promotionale in conditiie prezentei oferte se realizeaza cu prelungirea tuturor serviciilor care formeaza obiectul contractului.\"
acest lucru e prevazut in toate actele aditionale incheiate din vara lui 2014 pana in prezent intre RCS-RDS si clientii sai.
chiar daca am incheiat initial contract pt 3 servicii fixe (net+tv+tel fix) si ulterior am incheiat contract si pt telefonie mobila care ulterior a fost modificat prin act aditional la contractarea unui numar de telefon suplimentar, m-am trezit cu contractul prelungit pentru toate serviciile! prelungirea s-a facut in baza actului aditional.
la orice modificare a contractului (achizitie servicii suplimentare, modificari abonamente) apare aceasta prevedere in actul aditional.
momentan nu am probleme cu furnizorul de servicii dar nu mi se pare legala aceasta practica.
Rcs-rds
ContSters209690
buna ziua
am un contract de internet de 6 ani cu rcs-rds.In luna martie 2011 am incheiat un abonament de televiziune.Am vrut sa reziliez contractul de ... (vezi toată discuția)