avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... model cerere de reziliere
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

model cerere de reziliere

cererea de reziliere a serviciului de internet trebuie sa contina si altecva decat ceea ce am scris eu mai jos? trebuie sa mentionez ca astept raspuns scris de la ei?

Subsemnatul ....., cu domiciliul in Bucuresti, str. ..... telefon .... abonat al RCS & RDS Bucuresti, sector 5, solicit rezilierea :

□ serviciului de telefonie fixa: DIGI Tel, avand numarul: .....
□ serviciului de internet cu modem mobil de date

pentru imobilul situat in str. ....., Bucuresti,.
va multumesc

data semnatura


Cel mai recent răspuns: aalliinnuuttaa , utilizator 14:58, 4 Octombrie 2010
Subsemnatul... solicit rezilierea ctr nr.. din data de ...si incetarea furnizarii de servicii de ..din urmatoarele motive...
pai am contract pt cablu si act aditional pt internet si telefon fix.
inseamna ca scriu ca doresc rezilierea actului aditional ? si de ce trebuie sa specific motivele? nu mai vreau internet ca merge prost si nu prea stau pe acasa sa-l folosesc si la fel cu fix-ul
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
aalliinnuuttaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract internet aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa anul trecut am facut contract cu rds-rcs pentru cablu. au venit l-au montat, mi-au dat si un telefon mobil fix pe care am platit 50 lei si zic ei au minute ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract rcs-rds gabriel_gavrila gabriel_gavrila Buna ziua! va supun atentiei modalitatea prin care RCS-RDS prelungeste contractele clientilor. nu stiu cat de legala este aceasta practica. deci, avem ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)