Buna,si uitasem sa precizez,ca contabila a plecat de la firma de mult..iar administratorul e cam greu de dat de el..magazinul era la tara (la sat )si nu am reusit sa dau de el ..eu oare cum ar trebui sa procedez? Va rog daca se poate sa imi raspundeti...cam ce pasi ar trebui sa urmez..stau departe de agentia de munca (sa merg sa ma interesez + plus bebele in brate + burta ) scuze pentru poveste..dar incerc sa aflu ceva si eu mai din timp..la ajps nu raspunde nimeni la telefon... Multumesc pentru raspuns
Buna,as avea nevoie de un sfat sau de o indrumare la dumneavoastra...Momentan sunt in ccc,bebe are 1 an si 7 luni,si sunt insarcinata din nou,DPN 15 noiembrie.. Problema e urmatoarea : am sunat la firma pentru a anunta sarcina,si dupa multe cautari,am aflat ca magazinul s-a inchis,nu mai functioneaza,si acum recent ,luna aceasta firma a fost trecuta la finante INACTIVA...Acum problema mea este : eu cum mai beneficiez de ccc din noiembrie?sau nu mai am acest drept?Unde as putea sa ma duc sa vad? Ce trebuie facut?Am decizia cu care am intrat in ccc cu bebe de 1 an si 7 luni...Multumesc anticipat .O zi frumoasa