avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Activitate mika85collin

Activitate mika85collin

Buna seara,

In luna martie am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea coloanei si mi s-a retinut permisul de conducere.Mentinoez faptul ca eu in momentul retinerii nu am predat permisul intrucat nu il aveam la mine.Am depus contestatie si am obtinut certificatul de grefa cu care avocatul meu mi-a spus ca pot sa circul linistit. deoarece eu nu am predat permisul de conducere in momentul retinerii .La scurt timp am fost oprit de un echipaj de circa si in momentul verificarii mi s-a spus ca cerificatul de grefa nu este valabil daca nu am fost IPJ pentru restituirea permisului pe care repet nu l-am predat.Prin urmare sunt cercetat penal pentru conducere fara permis.Mentionez ca am castigat procesul pentru care mi s-a suspendat permisul,prima fapta fiind un abuz din partea politiei nu ar trebuii sa o anuleze si pe a doua si sa se inchida urmarirea penala? Ce pot sa fac pentru a putea conduce? Pentru cea de-a doua fapta ( conducere fara permis) logic pe dovada scrie ca nu am drept de conducere.Va multumesc!