avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut pentru conducere cu certificat de grefa ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut pentru conducere cu certificat de grefa nedepus la IPJ

Buna seara,

In luna martie am fost oprit de un echipaj de politie pentru depasirea coloanei si mi s-a retinut permisul de conducere.Mentinoez faptul ca eu in momentul retinerii nu am predat permisul intrucat nu il aveam la mine.Am depus contestatie si am obtinut certificatul de grefa cu care avocatul meu mi-a spus ca pot sa circul linistit. deoarece eu nu am predat permisul de conducere in momentul retinerii .La scurt timp am fost oprit de un echipaj de circa si in momentul verificarii mi s-a spus ca cerificatul de grefa nu este valabil daca nu am fost IPJ pentru restituirea permisului pe care repet nu l-am predat.Prin urmare sunt cercetat penal pentru conducere fara permis.Mentionez ca am castigat procesul pentru care mi s-a suspendat permisul,prima fapta fiind un abuz din partea politiei nu ar trebuii sa o anuleze si pe a doua si sa se inchida urmarirea penala? Ce pot sa fac pentru a putea conduce? Pentru cea de-a doua fapta ( conducere fara permis) logic pe dovada scrie ca nu am drept de conducere.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru permis suspendat pentru o luna in urma cu un an de zile valean valean buna ziua in 2015 din 14.04-13.05.2015 am avut permisul suspendat pentru depasire pe linie continua la adjud. eu sunt din sibiu , nu am predat permisul ... (vezi toată discuția)
Cum predau permisul? octaradu1 octaradu1 Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)