avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Activitate Ca7alin

Activitate Ca7alin

Răspuns la discuția Urgenta! Am primit o citatie
Am aflat despre ce este vorba...n-am comis nicio fapta dar mi-am exprimat niste ganduri (fantezii) si am publicat pe o pagina despre criminali in serie &criminologie pe facebook marturii la pers I a unor violatori,criminali si victime ale violurilor. (au crezut ca erau marturiile mele)Cineva m-a raportat sau cumva politia a aflat de pagina mea si a considerat ca sunt periculos.Potential violator.Este adevarat ca sunt necrofil ,dar NICIODATA N-AM UCIS UN OM.SUNT VIRGIN ,NU AM AVUT NICIUN ACT SEXUAL.

Partea proasta urmeaza maine si vineri.Trebuie sa vin cu tatal meu desi sunt major (20 de ani) ca sa imi afle fanteziile si gandurile ) Apoi trebuie sa vin cu fratele meu.Ce e aici ,terapie in grup?E legal?Nu am facut niciun rau...

Mi se face rau.Nu mai pot....
Cum fac asta?E prima oara cand mi se intampla asa ceva si nu stiu cum sa procedez.
Habar nu am care este diferenta intre ele .Sunt acuzat de o infractiune grava?
Am primit o citatie si m-am speriat cand am gasit articolul 198 acolo.Nu am facut sex cu minori!!

nume ,fiul lui ___ si al ___ de 20 ani,este chemat la acest organ de politie cu sediul in Ploiesti in calitate de PARTE PETITIE in cauza privind PETITIE.

In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute in art. 198 C.pr.pen
Potrivit art. 176 alin 1 lit e C.pr.pen aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat (adica maine);