avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Urgenta! Am primit o citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Urgenta! Am primit o citatie

Am primit o citatie si m-am speriat cand am gasit articolul 198 acolo.Nu am facut sex cu minori!!

nume ,fiul lui ___ si al ___ de 20 ani,este chemat la acest organ de politie cu sediul in Ploiesti in calitate de PARTE PETITIE in cauza privind PETITIE.

In caz de neprezentare se vor aplica sanctiunile prevazute in art. 198 C.pr.pen
Potrivit art. 176 alin 1 lit e C.pr.pen aveti dreptul la un aparator cu care sa va prezentati la termenul fixat (adica maine);
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:51, 6 August 2016
Buna seara,
E vorba de codul de procedura penala nu de codul penal.
Habar nu am care este diferenta intre ele .Sunt acuzat de o infractiune grava?
Va sfatuiesc sa solicitati unui avocat sa va explice dupa ce vede citatia.
Cum fac asta?E prima oara cand mi se intampla asa ceva si nu stiu cum sa procedez.
Nu exista calitatea de PARTE PETIȚIE în cadrul unui dosar penal. Cu privire la soluționarea petițiilor organul de poliție trebuia să vă emită o invitație. Totuși, consider că trebuie să vă prezentați în termen, ocazie în care vi se aduce la cunoștință detaliat motivul citației (vă sfătuiesc să vă notați pe o foaie pentru a nu le omite), apoi solicitați un alt termen pentru a vă prezenta cu un avocat.
succes
Ultima modificare: Marți, 2 August 2016
Daniela Gratiela, Alte profesii

Alte discuții în legătură

Citatie,serviciul politiei rutiere luckas luckas am primit o citatie de la serviciul politiei rutiere an cutia postala cu un anumit termen de prezentare la dansii,eu ridicand citatia de la posta dupa termenul ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna citatia asta? vip2you17 vip2you17 Buna ziua am primit o citatie de la Organul de politie mi-a spus ca sunt chemata in calitate de martor in cauza privind Dosar mai scrie: In caz de ... (vezi toată discuția)
Citatie ContSters193759 ContSters193759 Buna seara, Azi cand am venit de la serviciu am gasit la usa apartamentului o citatie care imi era adresata si prin care sunt chemat pentru audieri la ... (vezi toată discuția)