avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate eminleila20

Activitate eminleila20

Răspuns la discuția procedura de atac
Am considerat ca nu a fost corect ceea ce au facut ei: in primul rand suspendarea permisului pe 3 luni eu depasind doar cu 34 km/h si o amenda de 1157 de lei,un agent a constatat fapta iar celalalt a scris amenda, echipajul avea semnalele luminoase pornite deci erau in misiune, (ceea ce nu cred ptr ca au stat cu mine 30 min iar daca aveau o misiune reala se deplasau imediat) si nu cred ca aveau autorizatie de a face radar din moment ce acestia foloseau semnale luminoase.

Am explicat domnilor agenti ca eu nu mergeam constat cu acea viteza,si ca aveam o problema la acumulator aparuta in ziua respectiva si anume se descarca foarte rapid iar in momentul cand am fost luat de radar am accelerat pentru a se incarca si nu mai ramane cu masina in drum, asa cum se intamplase cu numai 5 min inainte.


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Buna ziua! Pe data de 22 mai am fost oprit de catre un echipat al politiei rutiere ce se deplasa dinspre Tulcea catre Nalbant cu semnalele luminoase pornite. Radarul acestora a indicat viteza de 124 km/h. Mentionez ca eu sunt incepator si circulam pe un drum national european unde limita este de 110km/h. Mi.a fost suspendat permisul pe 3 luni si 1157 lei amenda.Primul agent sa prezentat fara chipiu iar celalalt agent mi.a prezentat amenda. Am deschis un proces cu acestia pentru abuz. Am depus actele necesare precum si declaratia mea de aparare. Acum am primit instiintare ca "potrivit art.163 din legea 1342010" nu am actele necere inaintarii dosarului. De ce acte am exact nevoie si care sunt pasii ce trebuie sa ii urmez? Multumesc frumos!