avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielcostache24

Activitate gabrielcostache24

Buna ziua, rog ajutor din partea DVS
Am primit o notificare de la un lichidator judiciar "x" cu urmatoarea poveste:
Va informam asupra faptului ca prin sentinta civila din nr.nr.2024 pronuntata in dosarul nr.nr.2023,aflat pe rolul tribunalului B,,s-a dispus intrarea in faliment a debitoarei "SC AAAAA" SRl,cu sediul in social in "Y",inregistrata la oficiul comertului sub J........,Cui....,subscrisa,"numele lichidatorului",fiind desemnata in calitate de lichidator judiciar.
In legatura cu faptul, ca debitoarea se eschiveaza de la executarea sentintei tribunalului B din data nr.nr.2024 si contrat prev.art74,82 din lg 85/2014 nu a depus la dosarul cauzei actele de evidenta contabila si informatiile privind averea detinuta, lichidatorul judiciar conform art.93 din lg 85/2024 este obligat sa reconstituie documentele societatii in baza comunicarilor scrise transmise de autoritatile relevante.
In aceste conditii, lichidatorul juduciar a reconstituit evidenta contabila a societatii debitoare prin corelarea datelor din declaratiile depuse de debitoare la autoritatea fiscala, inclusiv declaratiile 394 care reflecta livrarile si achizitiile efectuate de debitoare pe parcursul activitatii sale economice, cu datele din extrasele din conturile bancare detinute de societatea debitoare,precum si alte informatii prezentate de autoritatile relevante care detin registre publice de evidenta a bunurilor. In consecinta s-a constatat ca "SC AAAAa SRL" a avut relatii economice cu DVS, care sunt detaliate conform tabelului de mai jos: in tabel e un extras cont bancar al SC AAA Srl cu 4 perioade unde arata plati facute catre mine.{precizez ca eu i-am vandut ceva firmei (eu sunt persoana fizica ,fara firma ,fara pfa), firma mi-a efectuat platile in 4 rate si cam atat.}am incheiat cu ei. (s-a intamplat in 2022)
In consecinta, conform datelor evidentei contabile reconstituite, "Subsemnatul" inregistreaza debite restante fata de SC AAAA SRL,in cuantum de 111111111.
Conducandu-ne de dispozitiile art.58,64 din legea 85/2014 si in scopul realizarii de bunavoie a creantei ce reprezinta obligatii de plata, creditorul solicita debitorului in termen de cel mult 5 zile sa achite datoria restanta la contul unic de insolventa: etc etc firma la care eu i-am vandut .
Daca in interiorul termenului stabilit nu veti achita sumele mentionate in prezenta somatie,sau nu veti face dovada stingerii acestora ,in baza art 58 alin 1 lit I din legea 85/2014, lichidatorul judiciar va solicita instantei de judecata urmarirea silita a datoriei si a dobanzilor aferente,inclusiv a cheltuielilor de executare si a costurilor serviciilor juridice ,consecinte pe care nu le dorim neaparat.
La urma e o adresa de email unde ma roaga sa ii informez.

Intrebare: Cum procedez in astfel de speta ca sa ma exonerez de ei ?
M.a luat radarul cu 84 km/h unde limitarea de viteza era de 50 km/h ( așa mi-a spus polițistul ) dar eu nu am văzut nici un indicator pe sensul meu de mers și nici pe partea opusa de limitare 50 ! Am scris in pv ca nu recunosc ca am mers cu 84 km! Vreau sa contest PV acum si doresc puțin ajutor din partea Dvs ! De ce sa ma iau in contestație ,ce motive sa introduc ?
Am absolvit facultatea de Transporturi, UPB Bucuresti,specializarea Ingineria transporturilor si a traficului...lucrez la CFR infrastructură .Vreau sa incep un master si nu stiu ce sa aleg !? Astept păreri! Va multumesc !
Buna dimineata...revin cu o intrebare : Primarul (angajatorul) poate sa-mi acorde un spor la salariu ,deoarece am studii superioare ? sau alt spor ca sunt angajat la serviciul voluntar pt situatii de urgenta ? Multumesc.
Dar poate fi postul "transformat' pe studii superioare la ANFP ? Aveti idee ? Multumesc.
Buna ziua...M-am angajat de 2 zile la o primarie ca Referent in cadrul compartimentului de situatii voluntare de urgenta...Precizez ca am studii superioare de lunga durata (Inginer ) Cand am semnant contractul m-a incadrat cu 1250 si mi-a cazut fata.De ce asa putin ?? As dori sa ma lamureasca cineva si cum sa fac sa am salariu mai mare ?! Postul poate fi transformat pe studii superioare ?Multumesc.