La varsta de 4 ani, sotul meu a fost adoptat de o familie care nu are alti copii.
A avut o copilarie si adolescenta grea; a fost neinteles, neascultat, neiubit, neincurajat. Acum are 32 de ani si din 2013 suntem casatoriti si locuim cu parintii lui adoptivi. Constant suntem abuzati verbal, jigniti, amenintati de parintii lui adoptivi. sotul meu a avut mereu serviciu si mereu a investit in acesta curte si casa (cu greu, numai cu cearta, impuneri, injurii). Suntem tineri si ne dorim o viata frumoasa, linistita si cu conditii decente pentru care am muncit din greu. Cu cat avansam cu lucrarile, cu atat ne ameninta ca ne dau afara din curte, ca e curtea lor si casa lor si nu accepta sa modernizam. (mentionez ca nu i-a deranjat niciodata cu nimic, nu le-a cerut ajutorul). de cand am investit in alimentarea cu apa suntem terorizati. As vrea sa stiu ce drepturi are sotul meu in acesta curte. Poate fi dezmostenit, poate sa piarda toata investitia, sa ramanem pe drumuri? Daca plecam in chirie pierde dreptul la mostenire? Putem sa depunem plangere undeva pentru abuzul verbal ( care mi-e teama pe zi ce trece ca se va transforma in abuz fizic)?Suntem disperati si nu stim ce sa facem. Va multumesc!