Buna ziua!Am fost executata silit pt un credit de nevoi personale,cu poprire pe salariu.Din cauza unor probleme grave de sanatate nu am mai putut sa lucrez,dar mi-au pus in continuare poprire pe tot ce imi intra in cont.Acum sunt pensionata medical,definitiv fara drept de munca si cu handicap de gradul 2.Cum pot sa aflu daca mi s-a suspendat executarea silita?Va multumesc!
Buna ziua.In urma cu 5 ani am divorțat de fostul sot,in urma caruia am ramas sa-mi cresc singura 2 copii minori,deoarece fostul sot nu s-a interesar deloc de ei.L-am dat in judecata dupa un an pt pensia alimentara.A inceput sa-mi plateasca o luna da si doua nu si din urma nimic..Dupa 3 ani de la divort m-am inbolnavit si fiind operata pe creier nu am mai putut munci,si ne mai putant sa cresc singura cei doi copii,am hotarat sa-i reincredintez lui copilul cel mare in varsta de 14 ani..Bineinteles el nu a vrut sa-l primeasca la el..Cu hotarare judecatoreasca s-a rezolvat intr-un final.Pe fetita care a ramas la mn,nu vrea vrea sa o primeasca la el in vacanta,sau sa o auda macar la tel..De curand pe baiatul care este la el l-a dat afara din casa si l-a trimis la munca sa se intretina singur.Nu vrea sa-i mai dea de mancare sau sa-i cumpere haine.Deci pot spune ca i-a abandonat pe amandoi..Cum as putea sa procedez in aceasta situatie? Si cum as putea sa-mi recuperez banii pt pensia alimentara din urma?Adica pana in momentul in care i-am incredintat un copil..In acest moment noi nu mai locuim in acelasi Județ..Va multumesc..