avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua!Am fost executata silit pt un credit de nevoi personale,cu poprire pe salariu.Din cauza unor probleme grave de sanatate nu am mai putut sa lucrez,dar mi-au pus in continuare poprire pe tot ce imi intra in cont.Acum sunt pensionata medical,definitiv fara drept de munca si cu handicap de gradul 2.Cum pot sa aflu daca mi s-a suspendat executarea silita?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:05, 24 Mai 2018
Din ce motiv să vă fie suspendată executarea silită`?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua- cont blocat pentru un credit posibil prescris capalau capalau Am si eu o problema.................. in anul 2008 am facut un imprumut la banca de nevoi personale......... din cauza problemei financiare nu am mai putut ... (vezi toată discuția)
Lamurire !!!- discernamant la incheierea contractelor de credit sharky48 sharky48 Fratele meu a incheiat un contract de credit la distanta cu un IFN si ulterior nu a mai putut plati din motive obiective,ce mai ramasese de achitat. In cele ... (vezi toată discuția)
Executare silita Elena Madalina Elena Madalina Buna seara,am un credit de nevoi personale pe care din diferite motive nu L-am mai putut plăti.Am primit o somație ca voi avea poprire pe conturi,întrebarea ... (vezi toată discuția)