Buna seara,am un credit de nevoi personale pe care din diferite motive nu L-am mai putut plăti.Am primit o somație ca voi avea poprire pe conturi,întrebarea mea este Dc pot stabili o înțelegere cu executorul pt a plăti,mi am schimbat locul de munca de curând și nu as vrea sa ajungă somația acolo
Intelegerea trebuie sa o faceti cu creditorul .Numai creditorul decide daca este de acord sa accepte intelegerea pe care o propuneti sau va continua executarea silita.
Da. Creditorul este cel care decide daca accepta intelegerea dvs. Daca accepta intelegerea propusa se va incheia o conventie de plata a debitului in conditiile solicitate/convenite cu dvs. Prin conventie veti solicita creditorului sa ceara executorului judecatoresc fie suspendarea executarii silite fie incetarea acesteia, rugand sa va comunice o copie inregistrata la executor a acestui demers.
Vedeti si art. 700 si urmatoarele din Codul de procedura civila
Executare silita
isabela67
Buna ziua,
Va rog sa ma indrumati ce sa fac in urmatoarea situatie: Am un credit de nevoi personale fara ipoteca, in lei, la Alpha Bank. Mi-am pierdut locul ... (vezi toată discuția)