avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita

Buna dimineata.Am un credit de nevoi personale pe care la un moment dat nu L-am mai putut plăti.Am primit o somație ca mi se va face poprire pe salariu,întrebarea mea este pot discuta cu executorul sa depun suma respectiva fără sa îmi mai trimită adresa la servici?mi am schimbat locul de munca de curând
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:22, 5 Decembrie 2017
Daca somatia ati primit-o de la executor bineinteles ca puteti plati suma intreaga in contul executorului si stingeti creanta.Daca in somatie aveti termen de depunere ,respectati termenul
Daca aveti banii puteti achita fara probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Elena Madalina Elena Madalina Buna seara,am un credit de nevoi personale pe care din diferite motive nu L-am mai putut plăti.Am primit o somație ca voi avea poprire pe conturi,întrebarea ... (vezi toată discuția)
Credit restant stefan19862011 stefan19862011 buna seara am luat un credit in 2007 de la o banca in valoare de 30.000lei am platit acel credit timp de 2 ani iar din 2009 nu am mai putut plati ... (vezi toată discuția)
Refuzul bej de a-mi comunica actele din dosarul de executare silita claudia1975 claudia1975 Buna ziua, In luna februarie a acestui an am primit o adresa de la banca unde am contul de salariu precum ca cei de la BEJ Tudorache Catalin Andrei au cerut ... (vezi toată discuția)