avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna Ziua- cont blocat pentru un credit posibil ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna Ziua- cont blocat pentru un credit posibil prescris

Am si eu o problema.................. in anul 2008 am facut un imprumut la banca de nevoi personale......... din cauza problemei financiare nu am mai putut achita ratele catre banca. in anul 2009 am ramas fara loc de munca sii o perioada de timp am lucrat la negru. Tot in acel an ( 2009 ) am fost trimis catre executare silita. De aproape 2 ani lucrez la o firma de curierat cu contract de munca de 4 ore, si azi m-am trezit cu contul blocat din cauza executorului. Problema e ca am citit mai multe articole in care se specifica ca in termen de 3 ani de zile daca nu se poate rezolva nimica se prescrie adica din 2009 cand am fost trimis in executare silita poate sa-mi mai puna acuma propire pe salariu??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 30 Mai 2014
La cererea de staruinta a creditorului,executorul judecatoresc poate continua procedura de executare silita pe parcursul mai multor ani-nu numai 3
E dreptul dvs sa contestati, insa ar trebui sa mergeti la un specialist sa vada daca sunt motive de contestatie si sa va redacteze actiunea.
Dar are dreptul sa-mi blocheze condul de salariu fara sa ma anunte? Eu din cate stiu are dreptul la doar o treime din salariu nu 100%
Confundati poprirea pe salariu cu poprirea pe cont, iar poprirea se infiinteaza fara somatie. Veti fi instiintat apoi.
si in acest caz ce as putea face finca contul care imi este blocat e contul de salariu

Alte discuții în legătură

Executare silita, somatie lauricka16 lauricka16 buna ziua, am luat un credit pe care din motive personale nu am putut sa-l mai achit,dupa cateva discutii la telefon cu angajatii bancii(piraeus bank) am ... (vezi toată discuția)
In domeniul dreptului procesual civil: poprirea swimmer90 swimmer90 Avand calitate de garant intr-un contract de credit din 2009, mi-au fost banii blocati in contul bancar de salariu in totalitate de carte exectutorul ... (vezi toată discuția)
Poprire pe contul bancar roxana11277 roxana11277 Buna ziua, este normal ca banca sa-mi puna ia din salariu si din sa-mi blocheze si contul de salariu, deci ... sa-mi ia tot salariul? (vezi toată discuția)